Diari La Veu del País Valencià
Sagunt – Un Alcalde i un Diputat contra el seu poble
Porte ja uns dies pegant-li voltes al cap… Però, no ha estat fins hui, amb la serenitat del pas dels dies que m’he decidit a escriure unes línies, com darrerament faig, des de la distància… Distància causada, per cert, per la mala praxi dels nostres dirigents populars en matèria de Serveis Socials al País Valencià, però… això és una altra història que podria presentar-se en milers d’articles diferents…

Aquests dies, tornen a passar als mitjans de comunicació nacional els nostres “benvolguts” diputats populars. Amb la seva majoria absoluta, amb la seva necessitat de silenciar tot allò que vol dir democràcia, amb la prepotència que els caracteritza, i com altres vegades, amb la por i la necessitat d’amagar-se, a porta tancada, els diputats populars del País Valencià varen optar per expulsar durant un mes a la diputada de Compromís Mònica Oltra.

Si, eixos mateixos corruPPtes, eixos del Gürtel, del Brugal, de les subvencions a la cooperació,… van decidir apartar la veu de milers de ciutadans i ciutadanes…

Entre tots aquests diputats que van signar l’expulsió d’Oltra, els saguntins i saguntines no podem oblidar la presència del nostre Alcalde, Alfredo Castelló. Aquest Alcalde que va signar la petició d’indult a favor de l’exalcalde de Torrevieja, condemnat per prevaricació, o el mateix alcalde que va fer possible l’assassinat de la nostra RTVV pública, el mateix alcalde que dia a dia, amb la seva gestió i amb la seva signatura només es preocupa per agradar als seus, i donar l’esquena al poble… al seu poble, al meu poble.

De veres? Hem d’esperar tant de temps per enviar-lo a sa casa? No podem fer res per canviar la nostra política municipal i autonòmica? I la nostra política a l’estat?

Miquel Rubio, Secretari de Comunicació Compromís per Sagunt i Secretari d’Organització Joves amb Compromís Sagunt.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa