Diari La Veu del País Valencià
Cal una auditoria per saber el cost real de la nau de SELESA
EUPV-ERPV: “Demanem una auditoria per saber el cost real de la nau de SELESA”

El grup municipal d’EUPV-ERPV proposa un peritatge que calcule el valor real de l’obra de la nau de SELESA ja que l’adjudicació de la construcció de la planta no va seguir cap tràmit legal.

El regidor de la coalició d’esquerres, ha demanat a l’equip de govern transparència en este assumpte ja que en paraules de Galvany “no tenim les certificacions d’obra, el preu de l’obra el va fixar la mateixa empresa sense cap informe tècnic comparatiu i l’adjudicació de l’obra no es va fer per mitjà de concurs públic. L’adjudicació -ha continuat Galvany- es va fer a dit i, per tant, és totalment il·legal”. En este sentit, Daniel Galvany ha demanat a l’equip de govern “per quin motiu el projecte i l’obra no va eixir a concurs públic quan en la resta d’obres sí que ho fa i sí que ho demanen. Per què el govern de Crevillent en nom de Crevillent fa favoritismes?”.

En relació a la construcció de la nau de l’empresa que gestiona la recollida i la neteja, el regidor de la coalició ha manifestat que “cap crevillentí pot anar en contra dels interessos de Crevillent i l’alcalde no ha actuat com a bon crevillentí perquè, entre d’altres coses, no ha demanat un preu comparatiu al preu que va fixar la mateixa empresa” En este sentit, Galvany ha denunciat que “estem davant d’un altre exemple de política de despatxos, de falta de transparència, de falta de control i de defensa d’una minoria per damunt de l’interés del poble”.

Amb tot, el regidor d’EUPV-ERPV ha manifestat que “este és el model de la privatització dels serveis públics, és a dir, afavorir que amb els diners dels crevillentins unes poques empreses en facen negoci. En canvi – ha contnuat Galvany- el nostre model és el de la gestió directa i pública dels serveis públics, un model més econòmic, transparent i més eficient avalat pel mateix Tribunal de Comptes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa