Diari La Veu del País Valencià
Cal buscar una eixida a la desfeta econòmica del Valencia CF

Compromís exigix a l’equip de govern de Barberá el compliment dels acords amb el València CF

Per a Compromís és especialment preocupant els milions d’euros que el Club deu a l’Ajuntament així com l’incompliment en la cessió de solars que el València CF ha de fer en favor de l’Ajuntament.

En eixe sentit, Compromís ha presentat una bateria de preguntes al Ple de l’Ajuntament amb la finalitat de conèixer els efectes que tindrà la imminent venda del València Club de Futbol al magnate Sr. Lim.

En Compromís, es considera que l’Ajuntament té l’obligació de vigilar i fer complir els acords amb aquest Club. No fer-ho suposaria un desistiment de funcions intolerable per part de l’equip de govern, cosa que el nostre grup municipal no té intenció de tolerar de cap manera.

En paraules de Joan Ribó, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València: “Cal recordar que el Club deu a l’Ajuntament important quantitats econòmiques així com finalitzar la cessió de solars per a donar per finalitzada la permuta dels sols públics cedits. Així mateix hi ha un compromís escrit de realitzar un poliesportiu per al barri de Benicalap damnificat per la cessió de terrenys. Exigim a l’Ajuntament una actitud clara i reivindicativa davant aquests elements per ser uns drets de tots els valencians que l’Ajuntament està obligat a garantir”.

D’altra banda, Compromís vol mostrar la seua preocupació pels temes de mobilitat. Les solucions donades per l’Actuació Territorial Estratègica per als dies que hi haja partit no semblen les més adequades i exigeixen un estudi i recerca de solucions a este complicat problema provocat per una ubicació de l’estadi altament discutible.

Per a finalitzar, Ribó ha afegit: “Cal buscar una eixida a la desfeta econòmica del Valencia CF. Una desfeta que s’assembla molt a altres somnis de grandesa que han acabat malament i sumint a la nostra Comunitat en un mar de deutes. De la desfeta del València CF l’Ajuntament en general i l’alcaldessa en particular tenen una gran responsabilitat per haver permés, tolerat i impulsat aquest desficaci”.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa