Diari La Veu del País Valencià
Es demana la dimissió de l’alcalde per actitud totalitària i assetjament
Compromís per Almoines demana la dimissió de l’alcalde per actitud totalitària i assetjament
Els regidors de Compromís per Almoines demanen la dimissió de l’alcalde, Antonio Olaso, per l’actitud totalitària, antidemocràtica i caquicil que ha demostrat davant de la ruta històrica i els sopar popular organitzat per aquest grup municipal.

L’alcalde d’Almoines va negar la plaça per a realitzar el sopar popular, i va negar també l’ús de les taules i cadires municipals, i el projector i l’equip de so, material necessari per al bon funcionament d’aquesta activitat cultural.
Però l’actitud prepotent de l’alcalde es va fer palesa fins al mateix dia de la ruta, ja que Antonio Olaso també va impedir que es fera ban a tot el poble per informar de l’activitat cultural, i a més, va deixar les taules i cadires a un particular (eixa mateixa nit), mentre les negava per a Compromís, demanades per registre d’entrada fa més d’un mes.

Durant els tres anys d’aquesta legislatura, l’actitud negativa de l’alcalde d’Almoines també l’han sofrida les entitats musicals, socials i esportives del municipi, ja que són nombrosos els casos que l’alcalde ha deixat “penjats” les associacions en negar-los, a última hora, material municipal.

La ruta històrica i el sopar popular es van poder realitzar, gràcies a l’esforç del col·lectiu de Compromís i a la massiva participació del veïnat. Però és lamentable l’actitud de persecució i assetjament que està patint el grup municipal de Compromís, en negar allò que és de tots i posar impediments per a fer una activitat cultural oberta i gratuïta.

Compromís per Almoines

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa