Diari La Veu del País Valencià
Progressiu deteriorament de la jardineria a València

Compromís exigix el replantament dels nombrosos escocells buits existents a València

Pilar Soriano, regidora de Compromís, ha presentat una moció a la comissió de medi ambient amb la intenció que l’equip de govern solucione este problema.

Compromís considera que els escocells buits són un reflexe més del progressiu deteriorament de la jardineria a València.

Des de Compromís s’ha considerat lamentable el progressiu deteriorament de la jardineria al què durant els últims anys ens ha dut l’equip de govern del Partit Popular.

La causa d’esta situació, no és altra que la mala gestió de l’equip de govern que ha baixat i, després congelat, el pressupost de jardineria.

Tant és així que reiteradament arriben denúncies tant a este Grup Municipal com a l’Ajuntament, per part de ciutadans i treballadors de les contractes de jardineria que es queixen del seu estat, ja que molts d’ells buits i, abans, si que tenien arbres.

Fins i tot, molts escocells estan sent tapats per les brigades municipals per a dissimular que abans hi havia un arbre, com es pot observar a la imatge presa al carrer de Ruaya (adjunta), on el paviment de l’escocell antic és sensiblement diferent de la resta del paviment.

Abans hi havia un arbre, concretament un taronger, i ara hi ha paviment. A la foto, també es pot observar dos escocells més al fons, on s’observa un d’ells buit, encara que no pavimentat.

Esta situació també és especialment greu al barri de Russafa.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa