Diari La Veu del País Valencià
Els escolars de Sueca reben els trofeus de l’Esport Escolar


A més, la Regidoria d’Esports va brindar un reconeixement a varis clubs i equips suecans per la seua meritòria temporada

Escolars, familiars i professors van acudir a la plaça de l’Ajuntament per a rebre els trofeus obtinguts en les competicions de l’Esport Escolar, un campionat entre centres organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, en el qual els xiquets i xiquetes del municipi, de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, competixen al llarg del curs en diferents modalitats esportives com ara futbol, bàsquet, handbol i pilota valenciana. “Tots els anys, la vesprada del lliurament de medalles de l’Esport Escolar es convertix en una festa. Vull agrair als xiquets i xiquetes la seua il·lusió i entusiasme per participar. També als seus familiars i professors per acompanyar-los en este acte, molt important per a nosaltres, i per la seua col·laboració durant tot l’any perquè estos campionats puguen dur-se a terme”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

Abans del lliurament de medalles, els menors van ballar al ritme de les coreografies de la monitora, Mónica Carrasquer. A continuació, la regidora d’Esports, Teresa Ribes, i el vicepresident de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, Manuel Cortés, van ser els encarregats de lliurar els trofeus obtinguts pels centres escolars participants: Carrasquer, Escoles Jardí, Nostra Senyora de Fàtima, Unió Cristiana i Lluís Vives. Cada centre escolar va rebre, a més d’una copa, un pergamí en què apareixen inscrits els resultats obtinguts en cada categoria i esport. Estos pergamins van ser desplegats ahir, durant l’acte, en la façana de l’Ajuntament, i quedaran exposats durant tot el cap de setmana.

Al finalitzar el lliurament de trofeus, es va oferir un reconeixement a varis clubs i equips de la ciutat per la seua meritòria temporada. En esta ocasió, van pujar a l’escenari el Club de Natació Sueca, campions de la Lliga Interclubs; el Club d’Atletisme Sueca, campions d’Europa, participants en el campionat Mundial i campions provincials; el Club de Gimnàstica Rítmica Suayqa, campiones autonòmiques en la categoria cadet, en conjunt i individual; el Club de Gimnàstica Rítmica ACEUS, subcampiones d’Espanya en categoria benjamí, amb especial menció a l’actuació de Patricia Pérez Fos; la SD Sueca, campions juvenils 2a Regional – grup quart i subcampions alevins; el Club d’Handbol Sueca, campions provincials; el Club Al-Moo-Kwan de taekwondo, campions autonòmics júnior i senior, medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Clubs i medalla de bronze en la Copa Campions; Promeses FC, campions amateur grup 12 Segona Regional; i el Club Billar Sueca, campions d’Espanya, medalla de bronze en el Campionat d’Europa; i campions de Lliga en 1a i 2a de la Comunitat Valenciana.

Per a finalitzar, els clubs van pujar al saló de plens de l’Ajuntament i van saludar des del balcó de la façana principal. En l’acte van estar presents, a més de la regidora d’Esports, els regidors, Enrique Vidal i Salvador Giménez.

Comparteix

Icona de pantalla completa