Diari La Veu del País Valencià
Nou triomf en França per a la tiradora suecana Antonia Torres
De l’1 al 4 de maig de 2014, en Signes (França), es va celebrar la XX edició del Campionat d’Europa de Compak Sporting-Fitasc.

En este Campionat, en el qual participen els millors tiradors europeus, la suecana Antonia Torres, membre de l’equip de dames de la selecció espanyola de Recorreguts de Caça i Compak Sporting de la Real Federació Espanyola de Caça, va pujar al podium després del tercer lloc aconseguit en la modalitat d’equips.

Torres i les seues companyes, Beatriz Laparra i Ana María Verdasco, van aconseguir trencar 506 plats, front als 529 dels equips francés i italià, primer i segon en la classificació, respectivament. Torres, per la seua banda, va aconseguir individualment la novena posició.

La pròxima cita per a la gran tiradora suecana serà d’ací a dos setmanes, del 29 de maig a l’1 de juny, en Limassol (Xipre), on se celebrarà la XLVII edició del Campionat d’Europa de Recorreguts de caça – Fitasc.