Presentació de l’Escola de Futbol Base Promeses

24 octubre 2013 01:00h
Diumenge passat va tindre lloc la presentació de l’Escola de Futbol Base Promeses Sueca per a la temporada 2013 – 2014. A l’acte, que es va celebrar en el Poliesportiu Municipal “Antonio Puchades”, va assistir la regidora d’Esports, Teresa Ribes, a més d’un gran nombre d’aficionats i familiars dels membres de l’Escola. “Si haguera de definir en una paraula el que sent en estos moments seria emoció. Emoció al veure com, pràcticament tots els futbolistes que componen l’equip Amateur de Promeses, van començar quan es va crear esta Escola. Ha sigut emocionant veure també aparéixer en el camp als jugadors de l’equip Amateur acompanyats pels xiquets de la categoria querubí, els més menuts, simbolitzant el present i el futur de l’Escola. Voldria destacar el gran treball que està realitzant la junta directiva i el cos tècnic, ja que la majoria d’entrenadors que componen la plantilla s’han format en esta Escola, tenen la titulació necessària per a entrenar i continuen formant-se per a ser uns grans professionals. També m’agradaria donar l’enhorabona a l’Escola per haver aconseguit enguany augmentar el nombre d’inscripcions respecte a anys anteriors, i animar-los a continuar fent una gran Escola de Futbol com és Promeses Sueca”, en paraules de la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

L’Escola de Futbol Base Promeses Sueca compta en l’actualitat amb 200 alumnes, distribuïts en 13 equips; 15 entrenadors; un entrenador de porters; un fisioterapeuta; un director esportiu; un coordinador d’entrenadors i un delegat de coordinació. L’equip d’entrenadors està format per: equip Amateur, actualment en 2a Regional Grup XII (entrenador, David Julio, i segon entrenador, Christian Baldoví); Juvenil (David Gómez i Jesús Parrel); Cadet A (Ernest Mortes i Carlos García); Infantil A (David Julio i Christian Baldoví), Infantil B (Carlos Minuesa i Paco Donet); Aleví A (Pablo Serrano); Aleví B (Joan Sáez); Aleví C (Miquel Ribera); Benjamí A (Salva Caballero), Benjamí B (Joan Sáez i Carles Pastor); Prebenjamí A (Vita de Tena); Prebenjamí B (Jaume Baldoví); i Querubins (Víctor Lledó i Jonathan Saiz).

Pel que fa al cos tècnic, estarà format la present temporada per: Rafa Navarro, com a director esportiu; Arturo Font, com a coordinador d’entrenadors; Ángel David Santamaría, com a entrenador de porters; Joan Sáez, com a coordinador; Carles Pastor, en tecnificació; i Vicent Bodí, com a fisioterapeuta.

Com a dada a destacar, esta Escola de Futbol va ser guardonada amb el Premi a la Millor Escola de Futbol Base, concedit per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, en la temporada 2011-2012.


 
next