Diari La Veu del País Valencià
Compromís torna a reclamar l’aplicació del pla de garantia juvenil
Compromís torna a reclamar l’aplicació del pla de garantia juvenil davant les altes xifres d’atur a Alacant

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha tornat a reivindicar hui “la posada en marxa urgent del pla de garantia juvenil que la Unió Europea ha aprovat per tal de garantir que cap menor de 25 anys passe quatre mesos sense treball o rebre formació, una necessitat immediata davant les xifres d’atur juvenil a Alacant”.

Mollà ha apuntat que “les últimes dades d’atur del mes de maig indiquen que 15.000 joves de la província d’Alacant es troben en l’atur, i només parlem de la franja per baix dels 25 anys, una situació insostenible que urgeix respostes immediates per part del Govern valencià, que és qui té les competències en ocupació i qui gestiona directament bona part d’estos fons europeus”.

La diputada de Compromís ha continuat dient que “el to triomfal del conseller d’Economia, Máximo Buch, és del tot increïble si tenim en compte les greus xifres a les que ens enfrontem i que la poca ocupació que es generar és precària i de caràcter temporal”.

En este sentit, Mireia Mollà ha afirmat que “la posada en marxa d’este pla amb mesures concretes es fa del tot necessària, ja que tot i que la inversió europea siga encara insuficient i el programa hauria de ser ampliat fins els 30 anys, suposen una mesura de xoc davant la greu situació”.

Per tant, la diputada de Compromís ha reclamat que “el Govern valencià explique en quin punt es troba el desenvolupament del pla, doncs cal recordar que ja fa mesos que té coneixement de l’enviament dels fons i seria incomprensible que es tardara més temps en la concreció dels programes”.

Compromís per Alacant
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa