Urgències i Connivències

El darrer Ple municipal de l’ajuntament d’Ontinyent visualitzava el que es un secret a veus, l’acord entre el PP de Filiberto Tortosa i Manolo Ruiz (EU) per entrebancar al govern d’Ontinyent es ja una realitat.

Els 11 vots que sumen PP + EU decidien retirar de l’ordre del dia l’Adjudicació del contracte administratiu especial per a la gestió i explotació de l’Albert Perú.

L’excusa per aquesta decisió era no haver tingut temps per a estudiar el tema i no ser urgent.

Es tracta d’adjudicar un contracte a proposta de la mesa de contractació. (poc a estudiar)

L’empresa amb millor puntuació, té previst invertir 90.000€, crear 2 llocs de treball fix i altres eventuals segons demanda; però per al PP i EU aquest tema pot esperar. La temporada forta de l’alberg son els mesos d’estiu, però al PP i EU poc els importa, tenien que visualitzar que 10 + 1 son la majoria al plenari i ho van fer.

Jurídicament hi ha un termini de dos mesos per adjudicar el contracte desde la proposta de la mesa de contractació, es a dir, es tindrà que convocar un ple extraordinari la propera setmana per decidir aquesta qüestió. Convocar un ple extraordinari té un cost econòmic, de personal i de temps; però caldrà assumir-ho.

Es ben curiós que NO consideren urgent la inversió de 90.000€, la creació de 2 llocs de treball, facilitar que aquesta nova activitat s’inicie en temporada alta; i pel contrari tots dos, PP i EU votaren l’urgència per traslladar el despatx del PP al nou ajuntament.

EU veu mes urgent buscar un despatx per al PP que crear ocupació; sens dubte ha entès el resultat de les eleccions europees.

Compromís per Ontinyent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa