Diari La Veu del País Valencià
Model d’escola de futbol pública a Pedreguer
La Regidoria d’Esports ha refermat la seua aposta per l’actual model d’escola de futbol pública, formativa participativa i integradora.

Així ho va manifestar el titular del departament, Sergi Ferrús, a més alcalde del municipi, en una reunió informativa que va convocar a pares i mares dels jovens futbolistes davant la disparitat de criteris en un sector d’este col.lectiu sobre el funcionament de l’escola i el posicionament del Club Esportiu Pedreguer per gestionar l’escola de futbol.

A la reunió va assistir el mateix regidor així com el tècnic d’Esports, Miquel Angel Noguera, el cap de l’empresa que gestiona les Escoles Esportives, Noel Barber, i el coordinador de futbol, Lluís PonsFerrús va recordar que l’actual model d’escoles esportives, amb un reconegut prestigi en el món de l’esport comarcal i de la comunitat per la seua aposta per l’educació, la formació íntegra i els valors de l’esport, naix a l’any 2.000 amb el recolzament de tots els grups politics.

El regidor es va referir a la necessitat de mantenir l’actual projecte en tant que hi haja una sola família que confie en aquest model, i que per tant l’Ajuntament es veu en l’obligació de recolzar-lo i incloure’l dins l’oferta esportiva municipal anual com fa amb altres escoles.

També va recordar, per tant, que el termini d’inscripció es mantindrà obert fins el pròxim 10 de juliol, com tots els anys. Així mateix, va subratllar que els pares i mares són lliures d’inscriure els seus fills e l’escola municipal o en qualsevol altra.

Durant la reunió el coordinador de futbol va fer una explicació sobre el funcionament de l’escola i va repassar tot allò que s’havia fet en aquestos últims quatre anys. Pons va ressaltar les capacitats i la preparació dels monitors que integren l’escola i va insistir en què el primer objectiu és el joc i donar oportunitats a tots els jovens esportistes de practicar allò que els agrada, per damunt de les pressions pròpies d’aquells que només busquen resultats a curt termini.

Comparteix

Icona de pantalla completa