Diari La Veu del País Valencià
Pedreguer estrena una aplicació per a mòbils

Pedreguer Report permet informar d’immediat de tots els esdeveniments del poble, així com de les alertes i avisos importants

De la mà de la Regidoria de Modernització de l’Ajuntament de Pedreguer arriba una nova aplicació mòbil per a estar al dia de tot el que ocorre al municipi. Report App és una eina de fàcil ús per a rebre les notícies, novetats i avisos de tot el que envolta l’Ajuntament, actes de les diferents Regidories, alertes de la policia municipal i molt més…

Tot el que ocorre a Pedreguer a l’abast de la mà dels ciutadans i ciutadanes del poble: es una aplicació que es descarrega des del Play Store cercant Pedreguer Report o capturant el codi que es troba al cartell anunciador, a la web municipal o als díptics informatius.

De moment només està disponible per a dispositius Android, però la intenció és anar augmentant les prestacions en pròximes versions, ampliant-ho a altres dispositius i perfeccionant els idiomes d’arribada.

Una vegada descarregada l’aplicació al mòbil de l’usuari, s’encarrega d’avisar al propietari cada vegada que hi ha una novetat pel que fa a l’agenda del municipi o quan es produeix algun avís d’interès general per a la població (talls de carrers, problemes de trànsit, etc.). L’aplicació consta de tres pestanyes: últims avisos, històric i preferits. Quan entra una notificació, l’usuari rep un avís en la finestra de notificacions per to o vibració.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Pedreguer segueix treballant en la línia d’acostar cada vegada més la informació al veïnat i fer-ho de manera senzilla, ràpida i económica.

Comparteix

Icona de pantalla completa