Diari La Veu del País Valencià
FAPA presenta un recurs contra l’ampliació d’una unitat a un centre concertat de Sedaví
RedactaVeu / València

Aquest és el motiu pel qual les AMPA dels col·legis públics de Sedaví i al capdavant FAPA-València, han presentat aquest matí un recurs de reposició sobre una decisió de Conselleria d’Educació, que consideren innecessària i que a més suposa una despesa econòmica injustificada.

Les AMPA al·leguen a l’escrit que l’oferta pública a Sedaví per al curs 2013-2014 ha sigut de 133 places, de les quals s’han cobert 125 i encara hi ha 9 vacants. A més consideren que l’ampliació d’una unitat més a un centre concertat de la població “conduirà a l’eliminació d’una línia o centre a la població per l’interés de la Conselleria d’afavorir la iniciativa privada”.

La secretaria general de FAPA-València, Merche Alabau, ha destacat que “s’ha pres una decisió unilateral i s’ha omés el dret de consulta del Consell Escolar Municipal sobre la proposta de crear la nova línia tal i com indica la normativa legal”.

Al lliurament del recurs també han estat presents representants de FAPA de l’Horta Sud, i representants polítics de Sedaví. FAPA-València ha destacat a més que per fer-se una fotografia amb les AMPA i lliurar un document legal la policia els ha demanat identificació, “ens ha paregut que els responsables de la Conselleria estan a l’aguait del que fem i ens somet de seguida a un control”, conclou Alabau.

Comparteix

Icona de pantalla completa