Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Burjassot declara la ruïna econòmica del CEIP Sant Joan de Ribera
RedactaVeu / Burjassot

La Conselleria d’Educació té un termini de 15 dies per a contestar a la declaració de ruïna econòmica de l’edifici i decidir com durà a terme el possible projecte de reforma.

Després de la declaració de ruïna econòmica, la Regidoria d’Educació, dirigida per Mª Luz Andrés, apunta que només és viable una reforma integral del centre, complint amb les necessitats que apunta l’informe presentat per l’Ajuntament de Burjassot, ja que l’edifici no és segur o la construcció del nou centre educatiu.

Per tant, la Conselleria haurà de decidir realitzar una reforma integral en un sol termini de temps, presentar un projecte que contemple tota la reforma integral però duta a terme per fases o la construcció del nou centre, que és l’opció idònia, ja que la Conselleria ja compta amb llicència municipal, amb projecte i estava pressupostat en el seu moment la construcció d’aquest.

Totes les opcions obliguen a la instal·lació d’aules prefabricades perquè els xiquets puguen estar allotjats en altres dependències mentre es realitzen les obres. El termini per a presentar qualsevol tipus d’actuació per part de la Conselleria conclou el 2 d’agost.

Comparteix

Icona de pantalla completa