Diari La Veu del País Valencià
Els veïns i veïnes de Betxí pagaran menys pel servei de l’aigua
BETXÍ REDUIRÀ UN 6% LA TARIFA DE LA QUOTA DEL CONSORCI D’AIGUA

-El Ple de la Corporació Municipal aprova la rebaixa dels preus a partir d’abril

A partir del segon trimestre de l’any, els veïns i veïnes de Betxí pagaran menys pel servei de l’aigua. Així ho ha acordat la corporació municipal en sessió plenària, de manera que els usuaris pagaran a partir dels pròxims mesos 3,7190€ al trimestre per la quota del consorci d’aigües, que suposa un 5,91% menys que fins ara.

Alfred Remolar, alcalde de la localitat, s’ha mostrat satisfet per este acord i ha remarcat que “sempre que es disminueixen les càrregues fiscals a les persones és una bona noticia, per menudes que siguen”. A més, el primer edil ha recordat que “en els tres anys de govern de BLOC-COMPROMÍS a Betxí no s’ha augmentat ni un sol impost als ciutadans, a diferència del que s’ha fet des d’altres administracions”.

Per altra banda, cal destacar que l’exercici 2013-2014 ha sigut el primer en el qual s’ha posat en marxa un pla de prevenció d’embossaments en el claveguerat d’este municipi de la Plana Baixa, per intentar anticipar-se als problemes que puguen causar pluges torrencials, especialment en els mesos de primavera i de tardor.

Compromís per Castelló

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa