Diari La Veu del País Valencià
Brutals retallades del PP en Dependència
Joves amb Compromís per Torrent denuncia les brutals retallades del PP en Dependència

Aquest setmana ha arribat una carta de l’Ajuntament de Torrent a un veí dependent informant que l’assistència a domicili ha sofrit un canvi. Eixe canvi no és altre que la persona afectada que rep aquesta ajuda haurà de pagar un 15% del cost d’aquest servei, és a dir uns 100 euros. El veí de Torrent té una pensió per discapacitat de 340 a la qual se li ha de restar el cost d’aquest servei.

Les joventuts ecovalencianistes consideren que “el cost de la vida tothom el coneix i cap ment raonable pot concebre que una persona discapacitada puga viure amb 240 euros un mes sencer. Malauradament no és un cas puntual, el País Valencià és el més afectat per les cruels i mesquines retallades en dependència”.

Aquest esdeveniment ha causat gran rebombori en les xarxes socials, quan la família afectada ha denunciat públicament aquesta infàmia i el vicepresident del Partido Popular local i assessor del govern municipal, Jose Vicente Gallego Madramany, ha eixit a escena recriminant als familiars que tot això era mentida i que tot eren atacs partidistes i de caire polític, ja que ens trobem en plena campanya electoral.

Des de Joves amb Compromís per Torrent volem condemnar el nivell “tan inhumà i frívol al que arriba el govern del PP a Torrent, que, davant de la greu injustícia que pateix una família que es veu en una situació tan complicada, ixen regidores de govern i assessors a acusar de ‘mentiders’ i intentar estendre la sospita i el menyspreu”.

Finalment, des de les joventuts ecovalencianistes, es reflexiona que “el PP vol que la gent que pateix les injustícies que ells cometen a nivell de govern a Torrent, al País Valencià i a l’Estat, encara callen i no tinguen ni dret a la discrepància i no entenen que el poble mai no es deixarà trepitjar d’eixa manera”.

Joves amb Compromís per Torrent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa