Diari La Veu del País Valencià
Acte d’EUPV a la Vall d’Albaida
EL PODER DE LA GENT. ACTES D’EUPV A LA VALL D’ALBAIDA

EU de la Vall d’ Albaida presentarà els propers dies 15 i 16 de maig la seva campanya davant els comicis al parlament europeu. Baix el lema el poder de la gent, es fa una crida a la ciutadania per tal que es mobilitze i amb la força del seu vot poder canviar plegats l’Europa de la Crisi i l’austeritat . Des d’ EU volem una Europa social i dels pobles que faça front a la Troika i les seues imposicions i estimule la creació d’un nou model de desenvolupament amb treball digne i ecològicament sostenible. Una Europa amb més democràcia, basada en la justícia social, ecològica , de gènere , pacífica i compromesa amb la pau i el desarmament. A les properes eleccions europees ens juguem coses vitals, ja que el 80% de les normes i disposicions legals que afecten les nostres vides passaran per el Parlament Europeu durant els propers 5 anys. Els grans empresaris, els bancs i la Troika pretenen continuar amb la política de retallades, de precarització de l’entorn laboral, amb la limitació dels salaris i les pensions, asfixiar la xicoteta empresas i acabar amb els serveis socials, condemnant a l’exili econòmic a la generació més jove i preparada de la història, negant-los un futur digne. Les polítiques austericides continuen generant : injustícia, desigualtat i pobresa( especialment en les dones i la infantesa).

Aquesta situació ha estat permesa i perpetuada per un model bipartidista a Europa. Els grans partits han construït una Europa al servei dels mercats i no de les persones ( PP i PSOE han votat més del 70% de totes les propostes al Parlament conjuntament).

Però aquestes eleccions han de donar el poder a la gent, tenim la possibilitat de canviar l’ordre de coses. L’esquerra Plural i els seus candidats i candidates són persones lluitadores ( candidatura conformada per la unitat de 12 partits d’esquerres), Willy Meyer i la castellonenca Marina Albiol combinen experiència i joventut.

L’Esquerra Plural realitzarà el dia 15 de maig un acte a Benigànim ( 19:30 h a la Casa de Cultura del C/ Montcada , 24) i el divendres 16 de maig a Ontinyent amb la presència d’ Ignacio Blanco Giner( 19:00 a la Sala Gomis). Amb aquestos actes fem una crida a la mobilització de la ciutadania per fer fora a la Troika i guanyar una Europa més democràtica on queden garantits els drets de les persones.

EUPV la Vall d’Albaida

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa