Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Sagunt – Contradiccions del PSPV
QUICO FERNANDEZ: “ SEMBLA QUE LA SECRETÀRIA GENERAL DEL PSOE, NÚRIA FERRI, DEFENSA LA MATEIXA POSTURA DE COMPROMÍS SOBRE LA PROTECCIÓ D’INCENDIS, QUE ATACA NÚRIA HERNÁNDEZ.”

En el passat Ple ordinari d’abril es va tractar la dotació del Pla d’Ocupació per a 2014, un acord que des de Compromís no vam recolzar perquè considerem que la relació entre el pressupost assignat i el nombre de parats beneficiats és insuficient. És a dir, que amb més de 6’5 milions d’euros hauríem d’arribar a moltes més famílies.

En la nostra opinió el problema partix de no voler rectificar els errors de l’anterior pla, ja que una anàlisi mínima determina quines són les partides que s’han de suprimir o reduir i quines les que s’han d’augmentar, en base sobretot a la quantitat de llocs de treball generats. Perquè sobretot el Pla ha de procurar pal.liar en la mesura del possible la drmàtica situació que viuen milers dels nostres conciutadans.

I si alguna partida va destacar per la creació de llocs de treball en relació al pressupost és la gestionada pel Consell Agrari, precisament la partida que ara menys creix.

2013: 471.000 euros
2014: 584.000 euros

Altres partides que no van ser tan productives en mà d’obra han augmentat molt més, fins i tot s’han doblat.

A més la partida assignada al Consell Agrari es destina sobretot a neteja per a la prevenció d’incendis, una demanda social davant de la nefasta gestió del PP en temes forestals.

Tant en el Ple com en les comissions ens ha sorprés la virulència amb què el PSOE s’ha oposat a augmentar esta partida, per això ens sorprén que aparega públicament la seua Secretària General demanant que es destinen més recursos a prevenir incendis. No sabem si es tracta d’un acte de cinisme o simplement d’una falta de coneixement i coordinació, però ens agradaria saber quina és la postura oficial del PSOE, perquè els ciutadans no poden pensar que els socialistes estan molt preocupats pel problema dels incendis, quan els seus regidors no sols no recolzen un augment en els recursos, sinó que a més ens critiquen als regidors de Compromís per demanar major consignació.

Quico Fernández: “ No entenc molt bé per quin motiu el PSOE llança missatges tan contradictoris. L’altre dia en el Ple Núria Hernández ens criticava durament per defensar un augment de la partida del Consell Agrari, i ara la seua Secretària General pretén augmentar els recursos. En què quedem? Van a demanar una revisió de l’acord, o és el mateix espectacle de sempre? Pensen el mateix sobre la protecció de Romeu, o “lo que digan en Valencia”? Crec que els ciutadans tenen dret a rebre missatges coherents. I no vull pensar que darrere de les motivacions del grup municipal hi haja coincdències amb les d’IP.”

Compromís per Sagunt

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa