L’Alcúdia celebra les festes en honor a Santa Rosa

26 agost 2016 01:00h
Com a cita prèvia a les Festes de l’Alcúdia que començaran el proper 2 de setembre, l’Alcúdia celebra la festivitat en honor a Santa Rosa amb quatre dies de celebracions per a tots els públics. Les festes, que  comencen aquest dissabte 27 d’agost i finalitzaran el proper dimarts dia 30, estan organitzades per l’Associació de Festers de Santa Rosa, que fan honor al carrer del mateix nom. Hi hauran activitats per a menuts, joves i grans en uns dies en els quals la diversió està assegurada.

Tots els dies haurà despertà a càrrec de la comissió festera i “picaeta” popular amb cervesa, cacau i tramussos abans de dinar. Els més menuts podran gaudir d’actes organitzats en exclusiva per a ells com són l’actuació del conta contes “El Gran Jordiet”, el parc d’educació vial amb quads en col·laboració de la policia local de l’Alcúdia, jocs tradicionals, campionat de parxís i fins i tot cinema d’estiu que serà per a tots els públics.

A més a més, totes les nits haurà sopar de carrer i bingo per a totes les edats on segur gaudiran tots junts a la fresca del poble, a l’igual que campionats de truc i dominó. Sense dubte les festes estrella seran la nit de disfresses i el Concurs nocturn de paelles on tots els veïns podran demostrar la seua destresa al cuinar aquest plat tan tradicional.
 

L’últim dia serà el de la festa gran, dedicat a Santa Rosa de Lima i on es celebrarà la Gran Xopada. A la 1.30 del migdia esclatarà una sorollosa traca i per la vesprada, a les 8.30, hi haurà una missa a l’església en  honor a Santa Rosa que culminarà amb una cercavila i un ramell de focs d’artifici.

Per la nit tindrà lloc l’últim sopar de carrer on s’anunciaran els guanyadors i es repartiran tots els premis corresponents a les competicions i concursos de les festes per a concloure finalment amb la festa de l’escuma i una animada discomòbil.
 


 
next