Diari La Veu del País Valencià
Ernesto Sanjuan crema Cullera
Des de Compromís per Cullera volem denunciar la gravíssima negligència que va suposar disparar el castell de focs de “la Baixà” en una jornada en que s’arribà al nivell 3 de preemergència i per tant quedava prohibit fer qualsevol tipus de foc i per tant, disparar qualsevol castell de focs artificials.

Així doncs, des de Compromís per Cullera exigim la dimissió immediata de l’alcalde Ernesto Sanjuan perquè va ser ell qui va ordenar que es dispara l’esmentat espectacle pirotècnic.

Sanjuan ha demostrat ser un autèntic irresponsable però des de Compromís per Cullera no ens és estranya la seua conducta. Sanjuan representa la línia dura del Partit Popular que pensa que amb espectacles i esdeveniments pot acontentar la ciutadania mentre ell i el seu govern contiuen embutxacant-se els diners dels contribuents, de vegades de maneres ben fosques.

Així doncs, tal i com manifesta el nostre regidor a l’ajuntament Pere Manuel


Per aquest motiu, des de Compromís per Cullera també exigim que es depure la responsabilitat patrimonial que s’haja derivat dels successos que ocorregueren ahir a la nit a la nostra localitat. A més, demanem que s’obriga una causa judicial per a esclarir la possible responsabilitat penal que se’n deriva d’aquesta negligència i demanem que la Generalitat Valenciana actue d’ofici.

Per culpa de la seua conducta irresponsable i negligent Ernesto Sanjuan es pot enfrontar a una denúncia per un delicte d’imprudència temerària i l’Ajuntament de Cullera és possible que haja de fer front a una multa d’un mínim de 300.000 € i que per descomptat, deurem de pagar amb els impostos de tota la ciutadania i que encara enfonsaran més en la misèria les nostres arques municipals.

Per últim, des de Compromís volem manifestar la nostra repulsa cap a l’actitud que manté Ernesto Sanjuan cap a l’oposició i en concret cap a la nostra Coalició, a la qual acusa d’embrutar la imatge de Cullera i dedicar-se a presentar notícies negatives del nostre poble.

Res més lluny de la realitat. Com ha quedat demostrat una vegada més, l’única persona que embruta la imatge de Cullera és Ernesto Sanjuan i els palmeros que l’envolten perquè aquesta és la pitjor imatge i la pitjor notícia que es podia donar del nostre poble.

Compromís per Cullera

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa