Diari La Veu del País Valencià
Més de 5.000 tapes es serviren a l’Alcúdia durant el pont de desembre
La ruta de la tapa ha tingut un impacte directe de més de 10.000€ en els establiments participants

La Ruta de la Tapa que organitzà l’Ajuntament de l’Alcúdia juntament amb alguns establiments del sector de l’hostaleria local durant el passat pont de desembre va ser tot un èxit. Van ser servides més de 5000 tapes amb un impacte en els 20 establiments participants superior als 10.000€.

Rubén Grau, Regidor de Comerç de l’Ajuntament, ha manifestat que ha estat una agradable sorpresa l’alta participació “és una nova mostra de la implicació de tots els residents a l’Alcúdia en totes les activitats que proposem”. El regidor ha comentat que cinc nou establiments han sol•licitat participar en les pròximes edicions “que hem pensat convocar només el calendari ens ho permeta”.

El passat dimecres l’Ajuntament lliurà els diplomes als establiments guanyadors del concurs, el primer premi per al Bar Andreu, el segon per al bar l’Oficina i el tercer per al bar Pita Pita. També van ser sortejats 3 talons de 50€ per a consumir en qualsevol dels locals participants entre els veïns que segellaren el seu passatapa en un mínim de 10 establiments distints. En aquest cas els afortunats foren Andreu Sevilla, Antonia Díaz i Reme Morant.

Grau valorà aquest esdeveniment durant l’acte de lliurament dels premis dient que “la participació i la bona acollida per part de bars, de cafeteries i de restaurants com dels veïns i de les veïnes ens motiva a continuar proposant activitats de tot tipus amb una intenció fonamental: dinamitzar el comerç local i augmentar les vendes dels nostres establiments, a més a més d’establir una oferta, en aquest cas gastronòmica, atractiva tant per als que residim a l’Alcúdia com per a tots aquells i aquells que desitgen visitar-nos”.

Comparteix

Icona de pantalla completa