SEUR inaugura a Alacant un servei de bicicletes elèctriques de repartiment

Abans que finalitze l'any també estaran presents a Alcoi, Elx i a la Marina Alta
9 juliol 2013 01:00h
EFE / Alacant
 
Dels resultats d'aquesta experiència pilot, que arranca amb quatre missatgers, dependrà l'expansió d'aquest sistema a altres ciutats de l’Estat, segons ha dit el conseller delegat de SEUR a Alacant, Ramón Mayo, en la presentació d'aquesta iniciativa.
 
Acompanyat per l'alcaldessa de la ciutat, Sonia Castedo, i el representant de l'empresa col·laboradora en la implantació del projecte, 'Somos innovación', José Manuel Rosique, Mayo ha explicat que aquesta proposta s'emmarca en les accions que l'empresa està duent a terme en els seus plans de desenvolupament sostenible.
 
Les quatre bicicletes elèctriques que s'incorporen a la flota de vehicles de transport poden arribar als 30 quilòmetres per hora i porten una cistella per a transportar xicotets paquets, sobres i documents.


 
Castedo ha subratllat que Alacant és una de les ciutats que més quilòmetres de carril bici ha perfilat en el seu entramat urbà.
 
"Són vehicles no contaminants i sistemes alternatius de combustible que permeten reduir les emissions de gasos a l'atmosfera", ha afirmat l'alcaldessa.
 
Abans que finalitze l'any, aquestes bicicletes elèctriques de SEUR també estaran presents a Alcoi, Elx i a la Marina Alta, i dels seus resultats dependrà la seua implantació en altres ciutats.
 
next