Diari La Veu del País Valencià
Castelló – El proper divendres tindrà lloc un ‘Sopar de Propostes’
Vicent Marzà: “Recollirem opinions i idees sobre comerç i petites empreses en un dels nostres Sopars de Propostes”.

El portaveu de Compromís per Castelló ha explicat que el proper divendres tindrà lloc un Sopar de Propostes en el qual comerciants, petits empresaris i emprenedors compartiran idees i inquietuds i faran propostes que seran traslladades a les institucions.

El portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha explicat que “aquest divendres tindrà lloc un Sopar de Propostes més, en aquesta ocasió temàtic comerç, petites empreses i emprenedoria. Fa tres anys que vam començar amb aquesta iniciativa dels Sopars de Propostes, que un principi ens va servir per confeccionar el programa electoral per a les eleccions de 2011, i que ara ens permet tractar temes concrets amb persones interessades”.

Vicent Marzà ha comentat que “al Sopar de Propostes d’aquest divendres, temàtic sobre comerç i emprenedoria, assistiran persones amb comerços, petites empreses, projectes diversos amb el denominador comú de l’emprenedoria i la voluntat de tirar endavant projectes de petit comerç. Estem ben segurs que les conclusions seran ben interessants, ja que ens donen una visió global de la situació del teixit econòmic a la nostra ciutat”.

El representant de Compromís per Castelló ha valorat “molt positivament la dinàmica que fa anys que portem des de Compromís, i que ens manté contínuament en contacte directe amb la ciutadania, i no només en campanya electoral. Els Sopars de Propostes, oberts a qualsevol persona que vulga participar-hi, són una de les vies per participar que oferim, i cada vegada hi ha més gent que opta per aquesta participació activa i que opta per Compromís”.

Compromís per Castelló

Comparteix

Icona de pantalla completa