Diari La Veu del País Valencià
EU demanarà a Les Corts que es recupere el canal Nou2
El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes, Ignacio Blanco, ha criticat el tancament del segon canal de RTVV, “amb la consegüent pèrdua de programes de qualitat i programació infantil en valencià. Ens hem quedat sense l’únic canal que complia els requisits de qualitat i programació íntegra en valencià”, ha declarat. A més, Blanco considera una ‘excusa’ l’estalvi que preveu RTVV amb aquest tancament: “s’han gastat més en dissenyar qualsevol esdeveniment. El Consell està destruint la viabilitat d’una RTVV pública valenciana”, afegeix el portaveu adjunt d’EUPV.

“No podem perdre emissió televisiva en valencià i, en tot cas, el que cal fer és canviar la programació del primer canal, que és el que no està complint el que entenem que ha de ser un servei públic”, postil·la el diputat d’esquerres. Així, Blanco ha reivindicat la “recuperació de la ràdiotelevisió púbica valenciana de tots i de totes, sense els abusos partidistes sistemàtics per part del Partit Popular i amb l’ajuda de tots els treballadors”.

El diputat i portaveu adjunt d’EU ha anunciat que la formació d’esquerres presentarà una Proposició No de Llei a Les Corts instant a recuperar el segon canal de televisió de RTVV. “En definitiva, una gran pèrdua que no es justifica amb el xicotet estalvi amb el qual justifica el Consell el tancament”, conclou Blanco.

Comparteix

Icona de pantalla completa