Arreplega d’Educands de la Filharmònica Alcudiana

24 novembre 2014 01:00h

Els educands  de la Banda Juvenil de Música de l’ Alcúdia van rebre la jaqueta de músic i l’instrument passat dissabte, passant així a formar part de la Banda Simfònica La Filharmònica Alcudiana. Els nous músics faran el seu primer concert oficial el proper dissabte 29 de novembre.
 
Les festes en honor a la patrona dels músics van tindre un altre capítol especial el dissabte 22 de novembre, en uns dels actes més emotius: l’arreplega dels educands. Els nous músics que enguany s’incorporen de manera oficial a la Banda Simfònica són: Carlos Martínez Arnandis i Xavier Peñarrocha Crespo, que formen part de la percussió, Mª Oreto Cerdá Calatayud i Andrea Cucó Briega, flautes i Alba Chisvert Martínez que forma part dels clarinets.
 
És un dels actes més bonics per als membres de la Filharmònica, la seua entrada oficial a la banda, com a músics de ple dret. En l’arreplega la banda, acompanyada de la Junta Directiva i membres del consistori, eix de la Casa de la Música i passa per les cases de tots els educands, on esperen els nous músics i les seues famílies.
 

En arribar la comitiva, dos músics de la banda s’adelanten i fan entrega a l’educand de la seua xaqueta de músic i del seu instrument. A partir d’eixe moment, el nou músic s’incorpora a la comitiva, amb la seua xaqueta i l’instrument, i la cercavila continua fins el domicili del següent educand. Si no ho han vist mai, els assegurem que és emocionant vore com la nostra banda va nodrint-se de músics joves amb emprempta i il·lusió, assegurant així el seu pervindre.
 
Després d’acabar el recorregut per les cinc cases dels educands d’enguany, la comitiva va seguir camí fins l’Àgora Jove, on els pares dels nous músics van organitzar un sopar de celebració amb discomòbil , que es va allargar fins la matinada.


 
next