Diari La Veu del País Valencià
Cal concretar la integració del tren a Alacant
Compromís demana la compareixença de la ministra de Foment per a que concrete la integració del tren en Alacant

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha anunciat hui que “a través del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, anem a sol·licitar la compareixença en comissió de la ministra de Foment, Ana Pastor, per a que detalle el projecte d’integració del ferrocarril en Alacant, davant la paràlisi d’esta actuació”.

Bellido ha assenyalat que “el Parc Central és un projecte que vénen prometent-nos des de fa dècades i encara no sabem quan existirà un pla viable per fer-lo realitat, ja que les propostes actuals són cortines de fum i noves promeses que no arribaran a materialitzar-se”.

En concret, el secretari local ha destacat que “pretendre que el futur d’esta actuació vital per al nostre municipi depenga de la construcció de noves torres urbanístiques, és a dir, de pisos que no sabem qui s’atreviria a realitzar en estos moments demostra que no existeix una proposta seriosa i clara al respecte”.

“Ni tirant el Pont Roig, una infraestructura que no està amortitzada encara, ni fent noves vivendes anem a tenir un Parc Central, per tant, reclamem un pla viable per a esta promesa que fa anys que se’ns deu als alacantins i alacantines”, ha afegit.

En este sentit, Ignasi Bellido ha indicat que “volem que Foment concrete l’estat actual dels projectes de la societat Avant per a la integració del ferrocarril en la nostra ciutat i ens aporte els documents detallats sobre les actuacions, el calendari, el cost i la fórmula de finançament”.

Compromís Alacant

Comparteix

Icona de pantalla completa