Diari La Veu del País Valencià
EUPV Xàtiva participa en les marxes per la dignitat
ESQUERRA UNIDA DE XÀTIVA RECOLZA I PARTICIPA EN LES MARXES PER LA DIGNITAT CONVOCADES PER AL DISSABTE 22 DE MARÇ

Homes i dones de Xàtiva viatjaran a Madrid per a fer patent el seu rebuig a les polítiques d’austeritat i a la retallada de drets socials.

Des de Xàtiva, com des de molts altres punts de l’Estat eixiran autobusos el pròxim dia 22 amb destinació a Madrid. Els motius són nombrosos i indiscutibles i es resumeixen en un sol objectiu: frenar les polítiques d’austeritat que estan portant a la ruïna econòmica i social a un país cada vegada més empobrit i castigat mentre que un petit sector s’està enriquint cada vegada més a costa del sacrifici general, imposat per uns polítics que estan clarament al seu servei.

Confluiran a Madrid amb les 6 columnes que han realitzat el trajecte a peu, recaptant un enorme suport popular que culminarà en una manifestació que amb el lema “Pa, treball i sostre” se celebrarà a les cinc de la vesprada. Recolzen aquestes “Marxes per la Dignitat” tots els Sindicats així com més de 100 organitzacions i partits coordinats en la Cimera Social estatal.

A Xàtiva , el col·lectiu d’Esquerra Unida que participa en aquestes marxes al costat de representants de Sindicats i d’organitzacions socials vol fer patent el seu suport a aquesta iniciativa per a frenar les brutals retallades efectuades en tots els serveis bàsics per a la ciutadania, com la sanitat, l’educació, la dependència, el transport, la llum, el gas, l’aigua, les comunicacions o els serveis socials. Per al col.lectiu local es evidente que s’aprofita la crisi per a retallar drets. Aquesta regressió l’única cosa que produeix és més sofriment, pobresa i exclusió social en el nostre país, acabant a poc a poc amb l’Estat de Benestar que hem tardat més de 30 anys a construir.

L’eixida de l’autobús serà des de Xàtiva a les 9 del matí estant obert a qualsevol persona que vulga aportar el seu temps i el seu esforç.

EUPV-Xàtiva

Comparteix

Icona de pantalla completa