Diari La Veu del País Valencià
El col·lectiu Podem Ribera Baixa recolza les Marxes per la Dignita
El col·lectiu Podem Ribera Baixa vol manifestar el seu suport total a les Marxes per la Dignitat, que han començat ja el seu camí per arribar a Madrid aquest 22 de març. Aquesta iniciativa, censurada pels grans mitjans de comunicació, té l’objectiu de concentrar en la capital del Regne d’Espanya riuades de ciutadans provinents de totes les parts de l’Estat que exigeixen la dimissió dels governs al servei dels mercats i no de les persones. Els participants de les Marxes es manifesten en contra de l’atur, la precarietat, els retalls i la repressió. En conseqüència, rebutgen el pagament d’un deute que l’Estat ha contret per haver salvat els negocis ruïnosos de la banca. En efecte, les brutals retallades que estem patint en drets fonamentals com la sanitat, l’educació o la dependència, així com les agressives reformes laborals que ens converteixen cada cop més en esclaus, es justifiquen amb la gran mentida que l’Estat del benestar no és sostenible o que hem viscut per damunt de les nostres possibilitats. Ben al contrari, el que ha passat durant els darrers anys és que una minoria de superrics han viscut per damunt de les possibilitats de tots, i ara amb els diners de tots els hem de rescatar. Així doncs, resulta que hi ha diners per a salvar als banquers (que cobren uns sous astronòmics), mentre que no hi ha per a serveis públics necessaris, mentre tiren a la gent de les seues cases i mentre cada vegada hi ha més gent pobra i les desigualtats socials cada vegada són més grans. Així doncs, perquè ens trobem davant d’una estafa i no d’una crisi, les

Marxes exigeixen:

-La derogació de totes les contrareformes imposades (laborals, de les pensions, educatives, sanitàries, de l’avortament, de repressió ciutadana…).

-Un pla real contra l’atur i una renda bàsica.

-La paralització de tots els desnonaments, i la garantia del dret fonamental a la vivenda i als serveis bàsics de l’aigua i l’energia.

-Uns serveis públics de qualitat, universals i gratuïts.

-Polítiques efectives i reals d’igualtat d’oportunitats per a totes les persones.

-Devolució dels préstecs per part de la banca i la seua nacionalització, juntament amb totes les empreses i sectors estratègics.

-Una política fiscal on paguen més els qui més tenen i que garantesca una despesa social pública.

-Una democràcia de veritat.

El col·lectiu Podem Ribera Baixa, en coherència amb la seua voluntat de convergir i recolzar tots aquells moviments socials i iniciatives contràries a la dictadura del capital, suscriu plenament aquestes reivindicacions i anima els ciutadans de la comarca a revoltar-se contra tanta injustícia. Per a totes aquelles persones que vulguen recolzar les Marxes però no puguen anar a Madrid, els informem que tindrà lloc una concentració de suport davant la Delegació de Govern a València, el dia 22 a les 12 hores. Així mateix, aprofitem també per convidar a totes aquelles persones que vulguen lluitar per un món millor, a participar en les nostres reunions (els dijous, a les 19 hores, en l’Ateneu Sueco del Socorro, de Sueca), i a visitar la nostra pàgina de facebook (www.facebook.com/podemriberabaixa), des d’on ens pot demanar també que l’integrem en el nostre grup de facebook. Perquè junts, Podem, és hora de lluitar i de cridar amb les Marxes:
PA, SOSTRE I TREBALL: AL CARRER, QUE JA ÉS HORA!

Comparteix

Icona de pantalla completa