Diari La Veu del País Valencià
El Campus de l’Escola Municipal de Bàsquet compleix 12 anys
Un estiu més, l’EMBA (Escola Municipal de Bàsquet de l’Alcúdia) ofereix esport i diversió a 70 xiquetes i xiquets d’edats compreses entre 5 i 13 anys que han volgut passar-sho d’allò més bé tots els matins del mes de juliol, amb les moltes activitats esportives i lúdiques que es realitzen al Poliesportiu Municipal de l’Alcúdia.

Les alumnes i els alumnes d’aquest Campus d’estiu, a més de bàsquet, practiquen altres esports com el hoquei o la natació, aquesta última amb l’atenció i la coordinació d’un monitor especialitzat a la Piscina Municipal de l’Alcúdia. A més a més, cada dilluns es fan activitats alternatives amb jocs populars, com ara el sambori, el ball de trompa o la goma, i també amb jocs de taula com els escacs, les cartes o el dòmino.

També s’han dut a terme activitats fora del poliesportiu amb excursions com la del Barranc de Benimodo amb visita als hivernacles, o la realització d’una gimcana al parc de la Nòria. No cal oblidar que totes aquestes activitats són organitzades i coordinades per un grup de sis monitors tots ells titulats en Magisteri d’Educació Física, en Monitor de Temps Lliure i amb el nivell 1 d’entrenador autonòmic.

Comparteix

Icona de pantalla completa