Diari La Veu del País Valencià
Alginet posa en marxa l’Escola de Nadal
Des del passat dilluns ja es troba obert el termini per a inscriure’s a l’Escola de Nadal que es durà a terme del 23 de desembre fins el 4 de gener.

L’horari de l’escola serà de 9h del matí a 13h del migdia, tot i que es podrà ampliar voluntàriament per començar a les 8h del matí per a famílies que necessiten deixar als xiquets abans de les 9h per qüestions laborals.
A més, de 13h a 15h de la vesprada s’oferirà servei de menjador per als xiquets que vulguen dinar al centre, i poden fer-ho portant el dinar de casa o contractant el servei de càtering que oferirà l’empresa adjudicatària de l’escola de nadal.

Les famílies interessades poden inscriure’s a les oficines de l’Agencia de Desenvolupament Local, a l’Hort de Feliu.
Amb esta iniciativa la Regidoria de Joventut i Ocupació vol ajudar a les famílies oferint un espai per als xiquets on desenvolupar activitats lúdiques i educatives mentre els pares treballen i no puguen fer coincidir els dies festius amb el calendari escolar de festes.

Aquelles famílies que desitgen més informació poden acudir a les oficines de l’ADL al parc de l’Hort de Feliu o cridar al telèfon 96 175 32 77.

Comparteix

Icona de pantalla completa