Diari La Veu del País Valencià
Alginet tancarà la temporada de patinatge amb el Trofeu Federació
Per primera vegada en la seua història, Alginet serà la seu del Trofeu Federació que se celebrarà demà dissabte al nou pavelló cobert del poliesportiu municipal.

Un Trofeu que reunirà, a partir de les 11.30 h del matí, 20 clubs de tota la Comunitat Valenciana. En concret hi haurà 11 clubs de València, 1 de Castelló i 9 d’Alacant.

A les 11.30 h serà el moment de la modalitat de dansa i continuarà amb la modalitat lliure. Es tracta d’un dels Trofeus més importants, ja que els més de 70 patinadors que eixiran a pista són els 12 primers classificats dels autonòmics en la categoria aleví, infantil i cadet i els 6 classificats en l’autonòmic d’aleví i sènior. Patinadors i patinadores que gran nivell que tanquen aquesta temporada a Alginet.

El Trofeu està organitzat per la Federació Valenciana de Patinatge amb la col·laboració del Club de Patinatge d’Alginet i la Regidoria d’Esports. L’horari previst del Trofeu és de 11.30 a 13.30 h i de 15.45 a 19.30 h. En finalitzar el Trofeu, la Federació Valenciana de Patinatge, a través del seu president, Salvador Catalá, faran un homenatge protocol·lari a tots els patinadors i patinadores que han competit al Campionat d’Espanya.

Comparteix

Icona de pantalla completa