Diari La Veu del País Valencià
Compromís inaugurava la seua nova seu a Santa Pola
INAUGURACIÓ NOVA SEU COMPROMÍS

Coalició Compromís inaugurava la seua nova seu a Santa Pola, situada al carrer Santa Isabel, número 42. Un espaiós local de dues plantes, el qual va ser lloat per Mireia Mollà , diputada autonòmica per Alacant , que va voler acompanyar a amics i afiliats de la localitat en aquesta assenyalada ocasió. Mollà no va dubtar a apuntar no només les bondats de l’espai, també la polivalència de les seves sales.

Referent a això, Federico Zaragoza, portaveu local de Coalició Compromís, indicava que “ara mateix, estem facilitant la nostra seu com a sala d’estudi , per a tornejos i cursos d’escacs i per totes les activitats ens demanen els nostres amics i afiliats” .

Cap a aquestes persones en particular va voler focalitzar la seva atenció Mireia Mollà durant la seva al·locució, “ja que gràcies al treball i implicació de tots estem aconseguint que Compromís es configure com una alternativa de Govern” . Zaragoza va ratificar el treball “dur i diari que realitzen en el Grup municipal tant Alejandro Escalada, en qualitat de regidor, com el nostre secretari de Grup, Francisco Carbonell. Tots dos porten a terme un exhaustiu control de les accions del Govern local. A dia d’avui, Compromís és l’únic partit que, realment, fa una oposició efectiva a Santa Pola”.

Compromís per Santa Pola

Comparteix

Icona de pantalla completa