Diari La Veu del País Valencià
Xerrada sobre la problemàtica del fem a Ontinyent
AMB LA PLATAFORMA ESTARÀ EL REGIDOR DE MEDI AMBIENT FRAN QUESADA (Compromís)

En l’actualitat s’està lluitant per evitar que la ciutat i la comarca siguen forçades a integrar-se en el Consorci de Residus. Aquesta integració que se’ns vol imposar des de València, i que és perjudicial per la ciutadania es mire com es mire, perquè haurem de pagar el doble pel mateix servei, sense oblidar la greu desfeta mediambiental que suposaria aquest canvi.

Després de les darreres notícies respecte a la problemàtica del fem i el trencament del consens a la Mancomunitat de Municipis per part d’alguns ajuntaments, la situació és encara més complexa, i si els veïns i veïnes de tota La Vall d’Albaida no actuem units i decidits, haurem d’acatar una imposició totalment injusta i amb greus conseqüències per a tots i totes.

És per això que des de la plataforma del fem amb la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, hem organitzat un acte per al proper 07 de març a les 19:30 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent per tal d’informar sobre la situació d’esta problemàtica, les accions que està duent a terme la Plataforma del Fem, i les mesures que podem emprendre per defensar de manera efectiva els drets de tots front les imposicions d’alguns.

A l’acte comptarem amb el vídeo realitzat després de la visita d’alguns membres de la plataforma a la planta de tractament d’Algímia d’Alfara i una obra de teatre a càrrec de les ames de casa que ens explicaran la problemàtica del fem des del seu punt de vista.

Per aconseguir-ho hem d’actuar conjuntament, i per a fer-ho hem d’estar informats. Per aquesta raó és fonamental i imprescindible la teua presència. El problema és per a tots i l’hem de resoldre entre tots. Divendres 7 de març, a les 19:30 hores, comptem amb vosaltres a l’acte que farem al Teatre Echegaray d’Ontinyent.

Compromís Ontinyent

Comparteix

Icona de pantalla completa