Diari La Veu del País Valencià
Tot preparat per al dia de la Cooperativa Elèctrica d’Alginet
La CEA és l’encarregada de patrocinar tot un dia ple d’activitats dins la programació de les festes Majors d’Alginet

El que va començar fa 15 anys amb una paella gegant per als socis pensionistes de la CEA s’ha transformat al llarg del temps en un dia ple d’activitats dins els programa de festes. Un dia molt esperat per grans i majors ja que l’últim divendres de festes, el pròxim 26 d’agost, comença a les 9 del matí amb una cercavila a càrrec de la Societat Artística Musical d’Alginet, a les 10 h és el moment per a que els menuts gaudisquen a la gran festa infantil amb tallers, jocs i activitats d’animació. A més, a la mateixa plaça d’Enric Valor es farà el tant esperat sorteig de 25 bicicletes entre els assistents. Salvador Escutia, president de la CEA comentava que “ la idea de sortejar les bicicletes va nàixer des de la Junta que considerava que la CEA havia de fomentar l’esport entre els socis més menuts. Ja fa 12 anys que estem fent aquest sorteig tant esperat per els xiquets i xiquetes del poble”.

El dia continuarà amb la gran paella gegant, acompanyada de beguda, papes i olives que podran gaudir tots els pensionistes i jubilats d’Alginet a la nau de la CEA al polígon industrial nord. Escutia comentava que “ fa 15 anys vam participar per primera vegada a les festes majors amb la paella gegant. Va ser una manera de mostrar al poble i al soci en concret, que la Cooperativa Elèctrica no és només apagar i encendre la llum sinó que és molt més ja que els beneficis reverteixen en els nostres socis”.

A les 4 de la vesprada serà el moment del campionat de pòker a Bambú i a les 18 h el campionat de Pilota Valenciana que organitza el Club de Pilota Valenciana d’Alginet. A les 7 de la vesprada a l’Hort de Caramanxel es podrà gaudir d’una exhibició hípica, a les 20 h la eucaristia i a les 21.30 h serà el moment de gaudir de l’últim sopar de la carretera d’aquestes festes majors 2016 on la CEA repartirà entre els milers d’assistents cervesa, cacauets, papes, tramussos, vi, gasosa i aigua.

Per finalitzar la nit, a les 23.30 h serà el moment de començar la XII edició del gran Concurs de “ Mantó de Manila” a la plaça de la Constitució i que serà conduit per Josep Lozano i comptarà com a jurat a Iñaki Verschraege, productor de TV i director del programa Revista de Sociedad de Levante TV, Amelia Delhom, Interiorista, Carmen Alcayde, presentadora de TV i escriptora, Ángeles de Miguel, indumentarista Vintage, Donís Salvador, presentador de TV i cantant, Álvaro Moliner, indumentarista i Salvador Escutia, president de la CEA. “Un concurs que ha passat de 50 parelles el primer anys a més de 300 l’any passat”, explicava Salvador.

El dia finalitzarà amb una nit de dj’s al CEIP Blasco Ibáñez.

Comparteix

Icona de pantalla completa