Diari La Veu del País Valencià
Alginet acolleix unes jornades sobre el zica o l’ebola
Alginet acollirà este dijous i divendres 23 i 24 de juny unes jornades sobre els riscos de epidèmies com el zica o l’ebola que organitzen la Universitat de València i el Museu Valencià d’Història Natural que es troba a Alginet des de que en 2013 es traslladara des de la ciutat de València a aquesta població de la Ribera Alta.

Durant les jornades, els experts de l’Organització Mundial de la Salut abordaran les problemàtiques que envolten malalties tan greus com el zica o l’ebola, focalitzant especial atenció en l’anàlisi del comportament del seus vectors: mosquits, caragols…

En les jornades participaran destacats científics com el professor Santiago Mas-Coma, Catedràtic de Parasitologia, president de la Federació Mundial de Medicina Tropical i director del departament de Parasitologia de la Universitat de València.

També formarà part de les jornades, entre d’altres ponents, Maria Adela Valero, professora titular de Parasitologia i directora de la Unitat de Fenotipatge i Immunopatologia de Paràsits de la Universitat de València.

Les jornades, que seran obertes al públic, tindran lloc al Teatre Modern d’Alginet i tindran un horari de 19h a 21h. Dijous 23 a les 18.30h, abans de les ponències, es durà a terme la inauguració oficial amb la presència de l’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, i el regidor de Cultura, Vicent Gaya.

Comparteix

Icona de pantalla completa