Diari La Veu del País Valencià
Els xiquets d’Alginet conviden a vindre a la Trobada
Els xiquets i les xiquetes d’Alginet han participat en l’elaboració d’un vídeo promocional on de manera lúdica i divertida conviden la gent a assistir el proper 19 d’abril a la Trobada que es farà a Alginet. Divendres al Teatre Modern es va fer la projecció dels vídeos realitzats.

L’escola Pepita Greus, Emilio Luna, Blasco Ibáñez i l’IES Hort de Feliu van ser el centres educatius que van participar en aquesta iniciativa que va nàixer de la Regidoria de Cultura i d’AVIVA Alginet. L’Agència de Promoció del Valencià va voler motivar els centres a participar en la realització dels vídeos amb 100 € per adquirir material en valencià.

Els quatre centres van rebre de mans d’Eva Vázquez, responsable d’Aviva Alginet, i de Jesús Boluda, alcalde d’Alginet, un val per poder adquirir material en valencià. Els vídeos gravats a les diferents escoles mostren els alumnes convidant a vindre a la trobada sota el títol “M’agrada la Trobada”. Els treballs es poden visualitzar en la pàgina web alginet.es i en la de gentdetrobada.org

Sònia Bosch

Comparteix

Icona de pantalla completa