Diari La Veu del País Valencià
Mislata rep el bar de la Canaleta amb dos anys de retard i múltiples deficiències
RedactaVeu / Mislata

El secretari autonòmic d’Infraestructures, Victoriano Sánchez Barcáiztegui, ha visitat Mislata per a signar al costat de l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, l’acta de recepció del projecte de construcció de la cafeteria del parc de la Canaleta. Es tracta d’un dels projectes que en el seu moment va presentar l’Ajuntament dins del Pla Confiança i que ha comptat amb un pressupost de poc més de 300.000 euros.

L’antic bar del Parc de la Canaleta era un edifici que comptava amb nombroses deficiències i s’inundava amb facilitat a causa d’un problema de fonamentació. Per açò, l’Ajuntament va incloure aquesta actuació en els projectes presentats del Pla Confiança i hui, amb més de dos anys de retard, la Generalitat ha lliurat les obres. El projecte ha consistit en la instal·lació d’un xicotet edifici de tipus prefabricat de 140 metres quadrats on se situarà el bar i una àrea en la qual es posaran les taules i cadires d’ús públic.

L’acte de recepció de les obres es va celebrar ahir al Parc de la Canaleta. En aquest acte, Bielsa ha agraït a la Generalitat la finalització del projecte però ha recordat que “arriba amb més de dos anys de demora i, segons han constatat els tècnics municipals, amb nombroses deficiències en l’execució i els acabats del projecte que recollirem en un informe i exigirem que s’esmenen al més prompte possible”.

A més, l’alcalde de Mislata tampoc ha desaprofitat l’oportunitat per a reclamar a la Generalitat que complisca amb el seu compromís i acabe els altres dos projectes del Pla Confiança que té paralitzats. “Agraïsc a la Conselleria que ens lliure el bar de la Canaleta, però m’agradaria que també veren la llum els altres projectes del Pla Confiança que estan paralitzats, com el centre esportiu i cultural de la piscina coberta i la reforma de la Plaça Joan XXIII, dues actuacions molt més necessàries per a Mislata”.

Comparteix

Icona de pantalla completa