AVIVA Alginet obri el termini d'inscripció per als cursos de valencià amb moltes novetats

19 setembre 2013 01:00h
L'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament d'Alginet organitza, com cada any, cursos de valencià de preparació per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià. Els interessats tenen de temps per inscriure's fins al 24 de setembre a la Casa de Cultura.

La responsable de l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alginet, Eva Vázquez, serà l'encarregada d’impartir les classes presencials dels grups elemental i mitjà.

Com a novetat pionera, AVIVA ha preparat una nova plataforma d’aprenentatge en línea amb l’objectiu que els alumnes que, per diferents motius, no poden assistir a les classes presencials, puguen preparar-se l’examen per aconseguir el Grau Superior de Coneixements de Valencià. En la plataforma en línia poden fer exercicis pràctics, veure vídeos didàctics, obtenir temari en format pdf, consultar els dubtes amb la professora o relacionar-se amb els companys.
 

Els període per inscriure's als tres cursos finalitza el 24 de setembre, i cal presentar la inscripció a la Casa de Cultura. Els cursos començaran a principi d'octubre i finalitzaran al juny.

Sònia Bosch
Ajuntament d'Alginet
next