Diari La Veu del País Valencià
Accionistes de Bankia demanaran comptes en l’Assemblea de València

Europa Press / València

L’advocat Javier Cremades ha apuntat que, després de l’estiu, el despatx iniciarà totes les accions relacionades amb les peticions de responsabilitat civil per a reclamar fiances i embargaments.

La seua intenció, segons ha precisat, és que els accionistes recuperen la seua inversió, –tot i que ha assenyalat que “no hi ha diners per a tots”–, no que els responsables de les entitats ingressen a la presó. En aquest sentit, s’ha mostrat contrari a l’entrada a la presó de l’expresident de Caja Madrid Miguel Blesa, perquè considera que no s’hi complien els requisits.

Cremades també ha precisat que un advocat de l’Associació Espanyola d’Accionistes Minoritaris d’Empreses Cotitzades (AEMEC) viatjarà aquest dimarts a València per ser present a la junta d’accionistes de Bankia, en representació de 1.000 persones que suposen 5 milions d’accions i al voltant de 20 milions d’inversió.

El seu objectiu és sol·licitar al president de l’entitat, José Ignacio Goirigolzarri, que contribuïsca perquè els preferentistes que van comprar aquestos productes abans del rescat puguen recuperar la seua inversió, ja que no sabien que l’entitat no era viable.

“Confiem en la gestió de Goirigolzarri –que va arribar a Bankia amb un casc de bomber– i li demanem que ajude els accionistes que van invertir en l’eixida a Borsa fraudulenta”, ha manifestat Cremades.

Comparteix

Icona de pantalla completa