ACPV diu que les decisions judicials sobre TV3 deslegitimen "la persecució política i econòmica impulsada per Camps"

L'entitat treballa per reclamar a la Generalitat la devolució de l'import en multes i comunicarà aquesta setmana la decisió dels socis sobre la reemissió de TV3
16 gener 2013 01:00h
ACN / València
 
Acció Cultural ha lamentat el que considera "un intent fracassat de censurar la llibertat d'expressió i la pluralitat informativa, reduir encara més l'accés de la nostra llengua als mitjans de comunicació i acabar amb una associació cultural sense ànim de lucre que significava un greu impediment per a la seua política antivalenciana".
 
L'entitat es pregunta si el president Camps i el seu equip polític i jurídic "no eren plenament conscients que la seua actuació contra Acció Cultural no complia amb la legalitat i que, per tant, més tard o d'hora la justícia els deslegitimaria, però que mentrestant potser haurien acabat amb Acció Cultural, a qui havien assenyalat com a principal obstacle de la seua política".
 
Acció Cultural ha manifestat que treballarà per reclamar al govern valencià el retorn dels diners en multes "una xifra que, donada la seua quantia i el fet que s'haja hagut de satisfer precisament durant els anys de crisi, ha provocat un greu sotrac a la nostra economia, els efectes de la qual patirem mentre no ens siguen retornats aquests diners".
 
D'altra banda, l'entitat ha comunicat que està finalitzant el procés de consulta als seus socis respecte a la possible reobertura de les emissions de TV3 al País Valencià. ACPV avança que en uns dies farà públic el resultat de la consulta i "executarem la decisió que hagen pres els nostres socis".


 
 
next