Diari La Veu del País Valencià
En Santa Pola volen saber què passa amb SANYRES
Compromís per Santa Pola vol saber què passa amb SANYRES

Han passat molts mesos des que el centre residència de la tercera edat que es va obrir per l’empresa SANYRES i que després va passar a ser gestionat per l’empresa SOLIMAR fou tancat (juliol o agost passat). Des d’aleshores no hem rebut cap notícia ni vist expedient administratiu sobre aquest assumpte, malgrat que ens vam interessar diverses voltes en la situació en què es troben l’edifici i les instal·lacions, que pertanyen al poble i que no s’estan utilitzant.

Segons vam assabentar-nos pel Butlletí Oficial de la Província de 10 de desembre de 2013, el dia 24 de juliol passat la Conselleria de Sanitat li va retirar inclús el número de registre sanitari d’establiments alimentaris menors (REM), la qual cosa demostra que no hi havia ja intenció de reobrir el centre en un periode de temps reduït.

Per això, hem sol·licitat de la Secretària d’aquest ajuntament que ens informe sobre la situació jurídica i administrativa del dret de superfície, ja que no s’està exercint l’explotació que va originar aquesta concessió. Igualment hem demanat conèixer l’inventari dels bens que conté aquest edifici.

Com que el centre residencial SANYRES es troba a una parcel·la de titularitat municipal i aquest centre està tancat, també hem demanat que se’ns explique si aquest edifici passa a titularitat municipal, i quines mesures de conservació i protecció s’establiran per a que no es faça malbé, com les obres inacabades de la piscina.

Compromís per Santa Pola

Comparteix

Icona de pantalla completa