Mor un xiquet de 9 anys, ferit per l’explosió d’un petard dins una llauna a Alacant

Un fragment metàl·lic del recipient es va clavar en el coll del menor, que ha perdut la vida a l'hospital
22 juny 2013 01:00h
ACN / Alacant
 
El sinistre es va produir aquest divendres a la nit en una festa de Sant Joan que se celebrava al barri de San Blas. Un xiquet va introduir un petard dins una llauna i l'explosió va fer que un dels fragments de metall es clavara en el coll d'un altre menor.
 
La víctima va patir un profund tall a l'alçada de la jugular i va ser traslladat a lʹHospital General d'Alacant, on va ingressar en estat 'crític' per una intervenció d’urgència. No obstant això, els metges no han pogut fer res per salvar-li la vida i el menor ha mort.
 
Segons fonts del Centre d’Emergències del País Valencià, la defunció del menor d’edat s’ha produït al voltant de les sis de la matinada d’aquest dissabte a l’Hospital General d’Alacant.
 
Segons informa el diari Levante, el succés es va produir divendres a la nit prop de la plaça Pare Fontova del barri de San Blas. Un xiquet va introduir un petard dins una llauna de refresc i va llençar-la en direcció on hi havia la víctima, que no llençava petards i que estava jugant al cantó de la foguera.
 
L’explosió de la llauna va fer que un dels fragments metàl·lics es clavés al coll del menor de 9 anys. A causa de la forta hemorràgia i de l’estat tant greu, el xiquet va ser traslladat en un vehicle particular fins a l’hospital, on va ser intervingut d’urgència sense èxit per salvar-li la vida.
 
next