Diari La Veu del País Valencià
III Corre-Cross de la Dona de Picanya
Quaranta-cinc almussafenyes participen en la III Corre-Cross de la Dona de Picanya

La iniciativa esportiva s’ha desenvolupat al costat de la 26a edició del Recreo-Cross de la Dona

Un autobús finançat per l’Ajuntament d’Almussafes ha traslladat les participants fins aquest municipi de l’Horta Sud

Un any més, l’Ajuntament d’Almussafes s’ha unit al Corre-Cross i Recreo-Cross organitzats pel la localitat de Picanya, a l’Horta Sud. Quaranta-cinc dones d’Almussafes han format part de la iniciativa, que s’ha celebrat divendres 3 de març a la vesprada, i a la qual han pogut assistir gràcies al servei d’autobús contractat expressament pel consistori municipal d’Almussafes per facilitar el seu desplaçament.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de Picanya organitza des de fa uns anys dues iniciatives per fomentar l’activitat física i l’esport entre la població femenina a les quals el consistori municipal d’Almussafes s’uneix per considerar “que es tracta d’una forma molt atractiva d’oferir noves oportunitats per portar una vida sana”, expliquen des de l’àrea d’Esports.

Ahir, divendres 3 de març, un autobús amb 45 almussafenyes va eixir des de l’esplanada del Centre Cultural d’Almussafes rumb a Picanya, on a les 17 hores van començar aquestes dues proves esportives que compten amb el suport del Club d’Atletisme “Cames Llargues” i de l’Associació de Mestresses de Casa Tyrius de la localitat.

El III Corre-Cross va consistir en la realització d’un recorregut de 4 quilòmetres entre la plaça del País Valencià i el Poliesportiu. Per la seua banda, el Recreo-Cross, del qual enguany s’ha celebrat la vinté sisena edició, es va desenvolupar mitja hora més tard i tenia els mateixos punts d’eixida i d’arribada.

La nodrida representació almussafenya ha conclós les proves de forma satisfactòria i totes elles, que han rebut com a obsequi pel seu esforç una samarreta commemorativa de l’esdeveniment, ressalten el bon ambient que es respirava i la importància de seguir apostant per aquest tipus d’activitats perquè els veïns puguen practicar esport de forma divertida y entringuda.

Comparteix

Icona de pantalla completa