Diari La Veu del País Valencià
Taller pràctic de ràdio a Almussafes
Un taller pràctic de ràdio a Almussafes ensenyarà les bases d’aquest mitjà als veïns

S’impartirà el pròxim dijous 16 de febrer entre les 16:30 i les 19:30 h. en el Centre d’Informació Juvenil de la localitat

Les inscripcions per a aquest curs, que és gratuït, estaran obertes en l’edifici de L’Arrossera i al Pavelló Poliesportiu fins el dimecres 15 de febrer

Almussafes acaba de posar en marxa un nou taller de ràdio en el qual els interessats coneixeran els equips, el guió i la locució d’una emissora de ràdio per Internet. Per a participar en la iniciativa, que es desenvoluparà el pròxim dijous 16 de febrer al Centre d’Informació Juvenil i és gratuïta, s’ha establert un període d’inscripció, que estarà obert fins el dimecres 15 de febrer. La regidora de Juventut, Davinia Calatayud, anima a tots els almussafenys formar part de la iniciativa.

L’Ajuntament d’Almussafes, a través de la seua Regidoria de Joventut, ha convocat per al pròxim dijous 16 de febrer un taller de ràdio pràctic per conèixer els equips tècnics i la seua utilització, la redacció del guió i com es duu a terme la locució en aquest mitjà de comunicació.

“Anime a tots els veïns i veïnes a inscriure’s en aquest taller perquè es tracta d’una bona oportunitat per aprendre les nocions bàsiques necessàries per a crear i desenvolupar espais radiofònics en els quals parlar de les inquietuds dels participants”, assenyala la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.

Aquest curs, finançat íntegrament pel consistori i gratuït per als assistents, s’impartirà en les instal•lacions “d’Almussafes Ràdio”, l’emissora de propietat municipal situada en la segona planta del Centre d’Informació Juvenil, emplaçada a l’edifici de ‘l’Arrossera’, a la Plaça del Mercat núm. 11.

Els interessats a formar part d’aquesta experiència, que estarà impartida per experts de l’empresa Playmusic, poden inscriure’s fins el pròxim dimecres 15 al mateix Centre d’Informació Juvenil,al Pavelló Poliesportiu Municipal o per Internet en la pàgina web www.almussafes.es, en l’apartat “Deporweb”.

Comparteix

Icona de pantalla completa