Diari La Veu del País Valencià
‘Dissenyant el futur d’Alcoi’ conclou amb vora 400 assistents
Ahir va tindre lloc en Àgora la xerrada de Carmen Martí, de la Fundación ETNOR , fundació que es dedica a promoure el reconeixement, difusió i respecte dels valors ètics implícits en l’activitat econòmica i en la qualitat de les organitzacions i institucions públiques i privades. Fou l’última de les activitats del cicle ‘Dissenyant el futur d’Alcoi’, un seguit de tallers i conferències que han tingut com a objectiu tractar de posar en comú diferents idees i iniciatives per tal de fomentar una reflexió al voltant de com hem de fer front al futur d’Alcoi, i quins models han d’impulsar-se per a dotar-nos del màxim benestar al llarg de les properes dècades. El cicle ha tingut una important assistència, sumant al voltant de 400 assistents entre totes les activitats.

En aquesta última xerrada, Carmen Martí va parlar de la importància de l’ètica en les empreses per a construir companyies excel·lents, i també per aconseguir consumidors responsables. A més, es varen estudiar casos d’èxit d’empreses compromeses, amb el ressò que en la nova societat de la informació poden tindre aquestes actuacions, i també casos d’empreses que s’han vist atrapades per accions èticament reprobades per la comunitat.

Finalment, els responsables de Genius Innovative Projects Nely Pérez i Alfred Figueras, coorganitzadors del cicle junt a l’Àgora, varen presentar el projecte Àgora com a paradigma de col•laboració social i d’emprenedors.
Per concloure la conferència i el cicle, el regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia, va valorar el programa anunciant que ja està en marxa l’organització d’una segona edició de ‘Dissenyant el futur d’Alcoi’: “Des del Govern considerem que és molt important crear fòrums on entre tots, professionals i experts però també ciutadans i agents implicats en el desenvolupament socioeconòmic de les nostres comarques, puguem ser capaços de consensuar un model de ciutat i de territori basat en l’estat de benestar, en el progrés i en el desenvolupament sostenible”.

Comparteix

Icona de pantalla completa