Diari La Veu del País Valencià
Desastrosa gestió de la regidora de governació, Mª Mar Medina
Donat el comunicat conjunt dels sindicats policials SPPLB, CCOO i UGT, aparegut el dia 13 de novembre de 2013, on es denuncia que el 75% de la plantilla de la Policia Local de Vinaròs ha sol·licitat marxar en comissió de serveis a altres poblacions per la desastrosa gestió de la regidora de governació, Mª Mar Medina, en un càrrec que ja vam dir des d’Esquerra Republicana, li anava gran.

Donada la situació pròxima a l’assetjament laboral que es desprèn del primer punt

Donada la desídia de l’alcalde de Vinaròs, amb dedicació absoluta en inhibir-se dels problemes

Donada la mentida que representa el PP en aquests moments on està amagant una crua realitat com que la gent de Vinaròs estem indefensos davant la delinqüència, i justament en aquell tema que més li donava vots com és la seguretat.

Donada la compareixença davant els mitjans de comunicació de dita regidora amb l’únic propòsit de seguir amagant la seva lamentable actuació al capdavant de la Policia Local sota la desqualificació permanent, on va tindre el cinisme de dir que ella “no entrava en atacs personals” en un moment on la seva gestió ataca les persones.

Donat també que en cap cas s’esta treballant pel benefici dels vinarossencs i vinarossenques, ja que està aconseguint desballestar dita Policia Local.

Donat el seu cinisme en negar que hi ha un malestar a la Policia Local, que ja s’està fent extensiu a Personal de l’Administració Local.

I ,finalment, donada la seva invitació a un debat públic, amb sindicats, oposició, i per què no, amb qui realment hauria de parlar ella, com és la mateixa Policia Local, ESQUERRA REPUBLICANA DEL PAIS VALENCIÀ DE VINARÒS, acceptem a participar en aquest debat, que ha de ser públic, en un lloc públic i obert a l’assistència del poble de Vinaròs.

No portarem padrins, els padrins són tots del PP, des de fa anys.

ERPV DE VINARÒS

Comparteix

Icona de pantalla completa