Diari La Veu del País Valencià
Isabel Gimeno, d’Esportiu Agility Almussafes, arrasa en les proves del cap de setmana
La localitat de Torrent va ser testimoni, els dies 12 i 13 de març, del nivell en el qual es troben els integrants d’Esportiu Agility Almussafes. Isabel Gimeno va acaparar els triomfs en la seua categoria, aconseguint també entrar diverses vegades en un mateix podi al costat de les seues dues mascotes, Twix i Pichu. Importants van ser també les intervencions de José Peris i el seu gos Thor, que van aconseguir pujar al calaix en diverses ocasions.

Torrent va acollir aquest cap de setmana en les instal·lacions del Club Godayla la cinquena i sisena proves puntuables per al campionat d’Espanya que organitza la Federació Espanyola d’Educació i Agilitat Canina, organitzades pel Club d’Agility de la localitat. En ambdues jornades van participar socis d’Esportiu Agility Almussafes, aconseguint importants podis.

Isabel Gimeno i la seua gossa Twix van guanyar la màniga d’agility i la de jumping, en categoria Toy, proclamant-se així vencedores absolutes en la seua modalitat. La segona posició va ser per a Pichu, guiada també per Isabel Gimeno, per la qual cosa l’alegria va ser doble per a ella. En categoria Large, José Peris i Thor van quedar tercers.

Ja en la jornada dominical, amenitzada per les pistes que va dissenyar el jutge Toni Torregrosa, els de Almussafes van continuar arreplegant els fruits del seu intens treball, tant en la sisena prova classificatòria com en la competició Steeplechease, lliga paral·lela a l’espanyola, que es duu a terme únicament els diumenges en finalitzar la prova oficial.

De nou Isabel Gimeno, en categoria Toy, es va portar tots els triomfs, però en aquesta ocasió al costat del seu ca Pichu, proclamant-se vencedores absolutes, en haver guanyat la màniga d’agility i jumping. La segona posició també va caure en les seues mans però amb Twix. En categoria Large, José Peris i Thor van quedar en segona posició.

En la lliga Steeplechease, Twix i Isabel Gimeno van continuar demostrant que no tenen rival en adjudicar-se la primera posició en la categoria Toy. Per la seua banda, Thor i José Peris van obtenir el tercer lloc, en categoria Large.

Durant el mateix cap de setmana, els equips formats per Cristòfol Albert i Pi, i Alejandro Aguado i Jack, es van desplaçar fins al municipi terolenc de Calamocha per a afrontar una sessió classificatòria per a la final d’Espanya de la Reial Societat Canina Espanyola, en la qual malgrat no haver pujat al podi, van deixar el llistó dels almussafenys molt alt.

Comparteix

Icona de pantalla completa