Diari La Veu del País Valencià
La comunitat educativa diu no a la LOMQE
La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor i FAPA-Penyagolosa i València Laica, convoca per a demà dimecres 12 de juny concentracions a les portes de les escoles i instituts.

Amb el lema ‘Sí a l’escola pública, aturem la LOMQE. Sí al valencià, sí a l’escola laica’, les entitats membres convoquen les comunitats educatives a concentrar-se a les portes de les escoles i instituts per a realitzar qualsevol acció simbòlica en defensa de l’ensenyament públic i contra la llei Wert.

Tanmateix criden la ciutadania a participar en les manifestacions del dissabte 15 de juny, a València, Castelló i Alacant, convocades per la Cimera Social, per una Europa més social i democràtica, i on la defensa de l’ensenyament públic es farà visible.

Des de FAPA-València es fa una crida a les comunitats educatives a participar en les concentracions. “Envieu-nos fotografies i tanquem el curs dient No a les retallades, aturem la LOMQE!”

A més, des de FAPA-València es fa saber que en la manifestació del dissabte, la marea groga (educació) es concentrarà a l’IES Lluís Vives.

Comparteix

Icona de pantalla completa