Diari La Veu del País Valencià
‘El Árbol Doble’ posa el teatre i el ʹclownʹ al servei del desenvolupament creatiu i emocional
RedactaVeu / Alzira

La llarga experiència de quasi 15 anys de Rosana Mira i José Carlos Soto com a ʹclownsʹ especialitzats en la infància a través de la companyia Engrata Teatre, avala el treball realitzat al centre artístic ‘El Árbol Doble’. Un centre on es pretén aplicar les tècniques teatrals i de ʹclownʹ per a millorar el desenvolupament creatiu i emocional dels xiquets i adults.

Dos de les apostes més destacades del centre, és un any més la biodansa, una disciplina que el centre ‘El Árbol Doble’ és pioner a la Ribera, i d’altra banda els reeixits tallers en família, que permeten a pares i fills assistir a un mateix taller i a través dels jocs d’expressió teatral desenvolupar dinàmiques per a comunicar-se millor entre ells.

El centre artístic ‘El Árbol Doble’ va aprofitar l’acte de cloenda del curs per a donar a conèixer les seues propostes per al pròxim curs, que s’iniciarà al mes d’octubre i que dóna continuïtat a la labor iniciada al 2012. El taller estrela és sens dubte el de teatre i expressió emocional per a xiquets, que aposta pel desenvolupament expressiu i emocional del xiquet, més enllà de la formació actora. També se suma un nou taller de respiració i moviment per a xiquets molt actius. Per als adults, el centre continuarà amb la línia de tallers de ʹclownʹ, risoteràpia i gestió emocional.

‘El Árbol Doble’ obrirà una escola d’estiu creativa i artística a partir del 15 de juliol. L’escola ‘Expressar-te’ pretén donar continuïtat al treball del curs que s’acaba de clausurar.

Engrata Teatre tancava dijous passat amb una mostra del treball realitzat al llarg del curs pels xiquets assistents al taller de teatre i expressió emocional que es va inaugurar el passat mes d’octubre. Els xiquets participants d’edats compreses entre els dos i els deu anys van desenvolupar a l’escenari diverses escenes de les quals es van valdre únicament de la seua expressivitat i la seua emotivitat. L’acte va ser conduït pel membre d’Engrata, José Carlos Soto, i una alumna del taller de ʹclownʹ que també s’ha realitzat al centre artístic ‘El Árbol Doble’ durant aquest curs.

Comparteix

Icona de pantalla completa