Diari La Veu del País Valencià
Ja estan a la venda els bitllets de l’AVE entre Alacant i Madrid
EFE / València

Els bitllets del nou servei, que es comercialitzen en tres classes (turista, turista plus i preferent), es poden adquirir per internet, venda telefònica, taquilles i agències de viatges.

De cara al 18 de juny, la companyia Renfe té programada per a aquesta setmana una trentena de viatges de simulació comercial de l’AVE per a ultimar la formació de la plantilla que realitzarà el servei. Fonts de Renfe han informat que aquests viatges tenen com a finalitat mesurar, simular, practicar i comprovar totes les fases de l’explotació comercial.

El primer AVE que circularà en aquesta línia ferroviària eixirà des de la capital de la Costa Blanca a les 6 hores i arribarà a Madrid a les 8.40 h, mentre que el primer trajecte en sentit contrari eixirà de Madrid a les 7.25 h i arribarà a Alacant a les 10.03 h (dues hores i 38 minuts després).

El preu general de bitllet turista és de 64,9 euros i el Bo AVE de deu viatges fixa el preu de cada trajecte en 42,2 euros. Com a oferta especial de llançament, entre els dies 18 i 25 de juny -dates que coincideixen amb les festes de les Fogueres de Sant Joan a Alacant- tots els bitllets de classe turista es comercialitzen amb un 50% de descompte, la qual cosa deixa el preu en 32,45 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa